Vigtige ting omkring bådforsikring

Der findes ingenting der kan slå en sejltur på havet. Vinden i håret, den friske havduft og friheden på det åbne hav. Derfor er det naturligvis ikke mærkeligt, at der findes rigtig mange mennesker der har en båd. Da der findes både, findes der selvfølgelig også forsikringer til disse både. Forsikringer på både kan dog være en lidt vanskelig sag, da det er et noget forvirrende element i forhold til eksempelvis forsikringer af biler, huse samt andre store ting. Derfor vil vi i denne artikel hjælpe jer lidt på vej i en bedre retning, så I kan få et indblik i hvordan tingene faktisk hænger sammen.

We're King and Queen Of The World

Nye bådejere har ofte det indtryk at deres boligforsikring vil dække deres båd, hvis der skulle ske nogen form for skader eller andre ting hvor en forsikring vil være godt at have. Dette vil dog i de fleste tilfælde ikke kunne lade sig gøres.

De fleste boligejers forsikringer vil have en minimal dækning for små både med enten ingen motor eller en meget lille motor, ligesom en sejlbåd. Hvis du køber en båd til 250.000 og opefter vil din boligforsikring ikke dække det du har brug for. Regel nummer 1Både er nemlig unikke og kræver deres egen forsikring.

Ens båd har endvidere intet at gøre med ens hjem, ligesom ens bil ikke kan dækkes under ens boligforsikring. Ens hjem er ikke mobilt og kan flyttes, hvorimod en båd samt en bil kan flyttes, her ligger den store forskel når det kommer til forsikringer af både og biler. Og tænker du logisk over det, giver det også mening, at du har en specialist indenfor bådforsikring til, at varetager dine interesser (f.eks. som Pantanenius – læs mere her)

Sinking boat

Man snakker ofte i Danmark om, at man skal samle forsikringerne ét sted. Dette kan være med til, at skabe bedre priser – f.eks. ved ulykke-, bolig- og ansvarforsikring. Men når det kommer til din bådforsikring, så er dette ikke altid det bedste råd. Dette sker simpelthen fordi, at forsikring af både er meget komplekst, og i Danmark har vi endnu ikke udbydere som har den rette viden indenfor alle områderne.

Vi håber i blev klogere på bådforsikringer! Vi kan i hvert fald uden tvivl anbefale jer derude at anskaffe jer en båd, hvilket er et fantastisk alternativ til at få en masse minderige oplevelser ude på det store og åbne hav! Har vi vakt interesse, så læs vores indlæg omkring søsættelse af båd her eller hvordan du afholder den helt rette bådferie.

God fornøjelse!

Related posts: