Skiferie med personlig instruktør

En af mine gode kammerater har tidligere været ski- og snowboardinstruktør for ungdomsskoleelever og har flere gange prikket til mig, om vi ikke skulle stable en skiferie på benene sammen med venneflokken. Da flere af os aldrig havde stået på hverken ski eller snowboard før, lovede han, at han nok skulle sørge for at give os et grundkursus, så vi om ikke andet kunne spare penge på skiskolen.

Efter at have diskuteret lidt frem og tilbage omkring detaljerne, satte vi os fast på en dato, hvor vi alle kunne tage fri. For de af os, som aldrig havde været på skiferie før, betød det, at vi nu også skulle ud og investere i skitøj. Jeg havde selv en god vinterjakke og et par solide overtræksbukser, da jeg til daglig arbejder som pædagog og havde brug for noget praktisk tøj, jeg kunne holde varmen i, når man skulle lege udendørs med børnene om vinteren.

Skiferie med personlig instruktør

Derfor var det faktisk kun skistøvler og skiundertøj, som jeg manglede. Min ven anbefalede mig at kigge på Craft, der lavede noget rigtig lækkert og holdbart vinterundertøj. Det havde han selv brugt i alle de år, han havde arbejdet som instruktør, så det var vel egentlig den bedste anbefaling, man kunne få. Efter en hurtig søgning på nettet kunne jeg se, at mærket blev ført af blandt andet den lokale Matas. Det kunne ikke passe meget bedre, eftersom jeg var lidt rigeligt sent ude med at få købt det.

Vi havde fået en stor fælles lejlighed på skistedet, så derfor havde pigerne foreslået, at vi tog så meget mad med som muligt, for at spare penge på ikke at skulle spise ude til hvert eneste måltid. Det var sådan set en rigtig god ide, som vores instruktør-kammerat også havde benyttet sig af flere gange. Og så var der jo også flere penge til at hygge om aftenen til afterskiing, som det meget fornuftigt blev påpeget.

Vi havde nogle fremragende dage sammen med masser af sjov. Vi lærte alle sådan nogenlunde at kunne stå på ski uden alt for mange styrt, og heldigvis kom alle hjem uden brækkede knogler eller forstuvninger.

Related posts: