Pak ørepropper i kufferten

Få bugt med larmen og få det optimale ud af ferien

Kender du også det, at ferien fyldes med søvnløse nætter, som gør, at du er træt og ugidelig dagen efter? Pak ørepropper og giv dig selv lov til at nyde ferien. Ørepropper fylder ingen ting, så hvorfor ikke pakke dem og vær på den sikre side?! Man ved aldrig, hvornår man kan få brug for ørepropper.

Der kan være larm på værelset fra musik eller andre gæster. Desuden kan placeringen give larm fra trafik og bylivet. Det er ikke sådan, at hele verden tager hensyn til dig, og netop derfor er ørepropper en alletiders løsning.

Ørepropper for den optimale ferie

Dét at ørepropper ikke fylder noget som helst i kufferten gør, at det er dumt ikke at pakke dem. Ørepropper kan redde mange situationer i både fly, bil, hotel og ved poolen, og man ved aldrig, hvornår et par ørepropper kunne blive nødvendige. Netop derfor kan man lige så godt pakke dem og skabe de bedste forudsætninger for ferien.

Hvordan har du det med ørepropper? Pakker du ørepropper med på din ferie?

Jeg har haft én ferie, hvor jeg ikke havde pakket ørepropper og den manglende søvn og larm står stadig meget klart. Den ferie, er den værste nogensinde og jeg har pakket ørepropper hvert år siden. GO ØREPROPPER:)

Related posts: