På ski i det østrigske

Skisæsonen nærmer sig med hastige skridt, og det giver anledning til rigtigt mange overvejelser omkring årets destination, hvornår vi skal tage af sted, hvordan vi skal komme til vores endemål og hvordan vi gerne vil bo, mens vi er på skiferie.

Nogle har for længst besluttet sig, turen er booket og alt er klappet og klart, mens andre stadig er i gang med at konsultere venner og familie, læse mere om destinationerne og diskutere fordele og ulemper med turens andre deltagere. Sådan er det, og sådan vil det nok altid være.

Jeg kan personligt anbefale alle, der endnu ikke har været af sted, at tage til på skiferie i Østrig – og helt præcist at tage til skiområdet ischgl. Og det er der (som du nok har regnet ud) et par grunde til. For det første er der fantastisk after skiing i Ischgl, og når jeg skriver fantastisk, så mener jeg fantastisk! Der er virkeligt gang i den, masser at drikke, masser at lave og masser af glade skiløbere.

Og det er det andet argument – der er nemlig en grund til at du finder så mange glade skiløbere i Ischgl – området er stort og der er noget for enhver. Der er en megafed snowpark, masser af god off-piste, endnu mere til familien DK, der skal have nogle gode brede pister og ikke har lyst til alt for meget udfordring, og selvfølgelig er der også noget for børnene og nybegynderne.

For det tredje ligger Ischgl helt perfekt. Du får adgang til de omkringliggende områder, du kan stå på ski ind i Schweiz, hvis du lyster, du er omgivet af nogle af jordens smukkeste bjerge og der er masser af gæstfrihed at finde ligegyldigt hvilken restaurant, du vælger at spise på.

Jeg håber at have overbevist et par skeptikere (hvis de findes derude) – og at se rigtigt mange glade danskere i Ischgl i år.

Related posts: