Outsourcing af lager

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Få et forspring ved at outsource dit lager

En af mine kammerater Jesper, har for nyligt lanceret to webshops, som han håber at kunne leve af i fremtiden. Han designede hjemmesiderne sidste efterår og de har netop nu været online i omkring 3 måneder. På siderne sælger han primært vaser importeret fra Kina, hvilket der åbenbart er stor efterspørgsel efter. Da jeg besøgte ham for et par uger siden, fortalte han mig en lille forretningshemmelighed. Jeg undrede mig meget over hvordan det kunne være at der ikke var kasser overalt i huset, og hvordan huset kunne undgå at bære præg af hans forretning. Jeg troede naturligvis at han blot havde lejet sig ind på et lager, men sandheden var en anden.

Lagerhotel og meget mere

Jesper fortalte at han havde allieret sig med et dansk firma kaldet webshoplageret.dk, der i bogstaveligste forstand havde overtaget alle opgaverne omkring hans lager. Det havde efterladt ham med en masse overskud, som han brugte på at optimere hans hjemmesider. Som Jesper siger, så er det ikke på lageret han tjener pengene på hans webshop. Og al den tid han skulle bruge på at styre lageret, de indkomne ordrer og pakning og forsendelse, kunne slet ikke svare sig i forhold til den indtjening han fik ved at gøre hjemmesiderne bedre samt den fritid han fik ved siden af.

Med denne artikel vil jeg blot sige, at det ikke nødvendigvis er et kæmpe slid at have en virksomhed og især ikke en online virksomhed. Ved at gøre som Jesper, bruger du nogle måneder på at bygge din portal op, hvorefter du outsourcer håndteringen og ser profitten komme på kontoen. Det er SMART.

Se hvor Jesper får styret sit lager og hvilke muligheder der findes ved at klikke her.

Related posts: