Nyt lækkert site til gravide

ganly-camel

Lækre pusletasker til billige penge

Der er tidligere på denne side blevet snakket om tasker og nu bliver den lige taget op igen. Min kone har nemlig gennem længere tid ledt efter en pusletaske. Ikke en normal pusletaske i den forstand at den blot skulle dække barnets behov for at blive skiftet osv, men derimod en pusletaske der kunne fungere som hverdags taske og samtidigt var flot nok til at have med i byen. Hun har ledt længe og egentligt droppet det igen, men så faldt jeg over et nyt site kaldet mopu.dk, hvorefter jeg tog chancen og bestilte en bystroom taske til hende.

Modtog tasken ca. 24 timer efter bestilling

Tasken kom allerede dagen efter, hvilket er en super god service som vidst er en standard service hvis man bestiller inden 13.00 på hverdage. konen og jeg havde bryllupsdag lørdagen derpå, og det var derfor en del af min plan at hun skulle have tasken som en lille overraskelse. Da hun fik tasken, blev hun helt vild. Det var lige hvad hun havde søgt og hvor havde jeg dog fundet den henne. Det var en stor succes og lige siden har jeg ikke kunnet få hende til at lade tasken blive hjemme, uanset hvad vi skulle.

Med andre ord, vil i gøre noget godt for jeres gravide/ammende bedre halvdel, så check lige dette site ud.

Related posts: