Nu er det vist på tide

Jeg skriver lidt dette i skam, og det er i skam over at jeg endnu ikke har fået sat mine sommerdæk på bilen. Jeg havde ellers gået i det meste af vinteren og brokket mig lidt over mine vinterdæk, som jeg bare syntes var ret irriterende at kører på, når der altså ikke var glat selvfølgelig. Så jeg har i hvert kunnet slå én ting fast, og det er at jeg skal have anskaffet mig nogle nye vinterdæk til næste vintersæson, for det er bare ikke tiden værd at være træt af nogle dæk.

Men nu er foråret altså kommet til Danmark, og jeg har endnu ikke fået skiftet de dæk jeg har været så træt af, og jeg tror lidt at det skyldes jeg ikke længere har nogen dunkraft, og derfor må en tur på værksted for at få mine dæk skiftet. Men jeg går også lidt med tanken om at skulle have et helt nyt sæt dæk og fælge, og så simpelthen bare nyde sommeren  på bedste vis. Nemlig med nogle dæk der bare ligger rigtig godt på vejen, og ikke mindst så få mig nogle fælge der kan forkæle mig hver gang jeg ser på dem.

Så jeg afventer lidt indtil jeg har fundet de helt rigtige dæk og fælge, og så skal det også være så snart jeg finder dem. Men jeg har bare aldrig haft andet end “standard” fælge til mine tidligere biler, så jeg ved ikke så meget omkring fælge, men har alligevel fundet frem til disse lækre fælge, som jeg overvejer at få bestilt hjem.

Ja, man har jo lov til at drømme om en bil med fælge som set på billedet. Men det er nok lidt urealistisk at sætte næsen op efter.

Related posts: