Julefrokosts står for døren

Så er det blevet tid til at vi skal holde den årlige julefrokost for alle i klubben, som vi plejer vil datoen for festen være lige omkring midt i december – da vi herved får flest med til julefrokosten. Vi har bestilt det mad som vi altid plejer, og har sikret at vi kan få rigtig mange kilo af den gode jule medister som vi desværre løb tør for sidste år (vi undskylder endnu en gang). Derudover vil der være et par enkelte ændringer til menuen, som vi dog først vil afslører på dagen, men det er nogle meget gode forbedringer.

Vi har også i år gjort en meget stor forbedring ift. selve drikkelsen, den vil vi dog godt afslører med jer allerede nu, så i har noget at glæde jer til. I stedet for de kedelig øl dåser, som til tider ikke er det bedste, og som hen under aften altid bliver lidt for varme og klamme, så har vi i år fået en aftale med http://www.bevco.dk/ således at vi får skaffet os et fadølsanlæg. Dette betyder at vi har is kold øl hele aften, rengøringen bliver meget nemmere, og vi får vores el i et ordentlig størrelse.

Julelege vil der også være en masse af i løbet af aften, og vi er allerede gået i gang med at få kreaeret de bedste. Hvis du selv vil stå for noget, er du meget velkommen, kontakt da gerne Grethe inden, så i kan få styr på hvornår på aften dette passer ind.

Related posts: