Ferie i det fjerne Østen

Det fjerne østen er efterhånden et meget populært rejsemål. Specielt steder som Thailand er de sidste år blevet et enormt populært feriested, fordi rejserne dertil er blevet billigere, så flere end tidligere har muligheden for at komme dertil. Samtidig er Thailand et utrolig smukt land og også meget spændende. Landet har en meget anderledes kultur og mentalitet end vesten, og livet i Thailand er et helt andet end her. Den buddhistiske kultur med de mange flotte templer, strandene med det hvide sand, palmerne og de flotte orkideer overalt, det klare og rene helt blå hav er bare smukt og overvældende, alt sammen som taget ud af et eventyr.

Bali er også et meget besøgt feriested i det fjerne østen, og er et land med en gammel kultur og historie langt tilbage. Her er der ligeledes en fantastisk natur også, og fantastiske mennesker, som igen lever et helt andet liv end os i vesten. Bali har også en overvældende smuk natur, med krystalklart hav, vandfald, grøn natur og mange religiøse seværdigheder i form af templer og statuer og meget andet.

Et land som har været mindre besøgt, men nu er ved at blive et attraktivt rejsemål er Vietnam. Flere tager nu til Vietnam og tager turen fra det nordlige af Vietnam til det sydlige af landet for, at opleve det specielle land med den flotte natur og den spændende og lækre madkultur.

3-rejse-billeder

Lande som Kina og Japan har altid været interessante rejsedestinationer, specielt for grupper med rejseleder, hvor rejsen har et specielt formål, for forretningsrejser især, men også mere og mere som kulturelle rejser. Kina og Japan er lande med en rig kulturarv, som har enormt meget at byde på, som altid har været og nok altid vil være østens mest kendte rejsemål.

Naturbilleder fra Østen

Naturen i Østen er storslået og overvældende, helt evenyrlig smuk. Når man besøger lande i det fjerne Østen har man selvfølgelig et kamera med, så man kan tage billeder af den fantastiske natur. Nutidens kamerateknologi kan fange Østens natur i billeder på en helt anden måde end tidligere, og naturen kan foreviges meget præcist og virkelighedsnært.
Billeder er bare en vigtig del af at tage på en rejse, og det er billederne der minder os om de forskellige steder, vi har været, de kulturer vi har besøgt, og de mange spændende og anderledes oplevelser vi har fået. Østens lande er noget ganske særligt at besøge, og fortjener at blive foreviget i billeder.

Østen med hjem i stuen lærredsbilleder

Vores rejsebilleder fra Østen kan bruges som fin vægdekoration i hjemmet. Det er ikke bare billeder, som vi køber af naturen i Thailand, på Bali eller Vietnam, men det er vores helt personlige billeder, som vi selv har taget. Det gør det til noget helt særligt. Vil man gerne have sine rejsebilleder som vægdekoration, ser det rigtig godt ud som foto på lærred.

Rejsebilleder fra Østen passer rigtig godt til at blive printet som foto på lærred. Østens natur ser fantastisk ud på et stort lærred, hvor man kan se alle detaljerne, og hvor billedet virkelig kommer til sin ret. Der er jo et hav af muligheder med alle de forskellige naturbilleder fra Thailand, Bali, Vietnam mm. Man kan nemt printe sine billeder som foto på lærred hos Garant.nu.

Ideer med foto til en lille lejlighed

Du kan også besøge GoDownsize.com og se mere om hvordan du kan bruge fotos til at arbejde med din lejlighed. Der er en lang række gode ideer til de små huse og andre “small spaces” hvor der skal optimeres på alle kvadratmeterne!

Related posts: