Få mere lys i hele hjemmet

At skabe charme og lys i hjemmet er ofte en kunst som kan være svær at håndtere, men hvis man kigger efter franske døre, som kan åbne op imellem rum, så har man pludselig gjort en hel del for at skabe indtrykket. Du kender disse døre som værende typisk dobbeltdøre med ruder i, som tillader lyset at gå igennem flere rum og dermed gøre det hele mere elegant og åbent. Det er en rigtig god mulighed for at få lyset fra dagligstuen ind i køkkenalrummet, entreen, gangen og så videre. Man kan vælge mellem at få dem malet eller ej og det koster ofte en hel del mere at få dem malede, men det afhænger helt af designet af ens hjem end det gør af pengepungen. Har du et hjem med hvide vægge og moderne møbler vil det virke bedst at få dine franske døre malet hvide, mens du i et ældre hjem vil kunne udnytte den charme der findes i døre i deres naturlige træfarve.

Få mere lys i hele hjemmetFranske døre er ikke de billigste at købe ind. Et godt sted hvor de sælger dørene er hos Kipa Vinduer, hvor du kan få en dobbelt dør til 4.000 kroner, mens hvis du skal have samme dør malet, så koster det 5.500 kroner. Der findes også andre steder som er billigere hvis man blot kigger sig lidt om. Kigger du hos konkurrenten TL Doors finder du derimod en malet dobbeltdør til kun 2.799 kroner,  som altså er over halvt så billig som den fra Kipa. Men prisen for døren er ikke alt, for du skal ofte medregne tillæg som dørhåndtag, karme og gerigter, samt hvis du vil have behandlet ruderne for at få et flottere finish.

Der er naturligvis også mange andre måder til at få mere lys i hjemmet og en meget naturlig måde er at benytte flere lamper. Det er lettere, billigere og så er de meget lettere at skifte ud hvis man bliver trætte af dem. Dermed ikke sagt, at du ikke kan købe dig fattig, for det kan man sagtens. Det er bare at vælge designer lamper til flere tusind kroner stykket, så går det hurtligt.

Related posts: