Få feriebillederne foreviget og på væggen

Den traditionelle plakat

I mange år har den traditionelle plakat været et alternativ til fotografier, grafiske tryk, malerier mm. Plakaten fik for alvor sit indtog, da det blev muligt at trykke fotografier, grafik og malerier på maskiner, og ikke længere var nødvendigt at gøre alt dette manuelt i hånden. Det blev nemt at reproducere alle former for billeder, og at masseproducere dem, så alle kunne købe dem og hænge dem op i sit hjem. Plakaten var et godt alternativ til fotografier, oliemalerier og træsnit, da det bestod af et stykke papir, som kunne rulles sammen, sættes i en ramme eller limes på en plade.

4-lærredstryk-skiferienVi husker nok alle vores teenage år med værelset nærmest tapeseret med plakater af rockstjerner eller filmskuespillere. De var oftest sat op med tegnestifter, som i længden desværre ødelagde plakatens hjørner. Ellers var de sat op med tape eller elefant tyggegummi, som i længden også ødelagde papiret og lavede trælse pletter. Ligeledes husker de fleste af os sikkert også de forskellige Van Gogh og Claude Monet motiver trykt som plakater og sat i skifterammer.

I dag er det ofte rejsebilleder fra vore ture ud i verden, som vi hænger på væggene

Lærredsbillede i stedet for plakat

De sidste par år er lærredsbilleder blevet mere og mere populære, og de har erstattet mange af de traditionelle plakater i glasrammer. Lærredsbilleder er meget dekorative og ser rigtig godt ud, når de hænges op på en væg, og passer ind både i hjemmet og på arbejdspladsen. De er meget lettere i materialet end en billederamme med glas er, og har en helt anden struktur og overflade.

Det er en flot måde at få billederne af børnene i vandkanten på Rhodos op på væggen.

Lærredsbilleder minder om et maleri med den lidt rå overflade og ujævne struktur. Samtidig er overfladen af lærredet mere mat og der er ingen forstyrrende afspejlinger og reflekser fra sollyset, som der er ved glas. Det er en stor fordel. Lærredsbilleder er langt mere stabile end en plakat, og holder derfor meget længere. Overfladen kan oftest tørres af med en fugtig klud uden, at der sker noget, og da lærredsbilleder består af et lærred spændt op på en træramme, hænger det på et søm eller en skrue på selve trærammen, hvilket gør at selve billeder ikke beskadiges. Endnu er fordel i forhold til plakaten.

Vi faldt over foto på lærred ovre hos Idenyt bloggen. Her kan du læse mere omkring hvad du kan lave med dine egne fotos fra rejserne.

Lærredsbilleder i høj kvalitet

Ligesom plakater i mange år er blevet trykt i en god kvalitet og høj oplæsning, trykkes lærredsbilleder nu i den samme gode kvalitet og høje opløsning. Der udvikles konstant ny teknologi og metoder, som kan forbedre kvaliteten af tryk, og give fotografier mm. et levende og dynamisk udtryk.

Det at lærredet har en hvis tykkelse, og at der ligeledes printes på hele lærredet, også på siderne gør, at billedet ikke forekommer fladt og plant, men at motivet fremhæves og tager form.
Lærredsbillederne hos Garant.nu er i en høj opløsning og en super kvalitet, som gør at dine fotografier kommer helt til sin ret.

De laves i samarbejde med SUMOpix, som er underleverandør til en del af de webshops du finder på nettet med lærredsbilleder.

Related posts: