Et lille stop på vejen

Der var godt nok varmt i bilen, det var lige før, at det var for meget. Karen rullede derfor vinduet ned i sin side af bilen og kiggede over på Benny. Han så også ud til at have det varmt, så hun spurgte ham, om det ikke var okay, at hun havde rullet vinduet ned. Det var helt perfekt, svarede han med et smil.

De var på vej til samsø, hvor de havde deres sommerhus. De var godt nok blevet noget forsinkede, fordi deres nøgler havde været væk, og Benny var blevet nødt til at skifte et dæk på bilen. De kunne derfor ikke nå deres Færge til samsø, i hvert fald ikke den som de havde planlagt. Derfor valgte de nu, at de godt kunne tage en lille pause på vejen mod færgen. Hvis de brugte en halv times tid på en pause, så ville tiden komme til at passe med den næste færge.

Et lille stop på vejen

Benny drejede ind på den næste rasteplads, som de kom forbi. Det så hyggeligt ud, og der var også flere andre, der var stoppet ind her. Der var en kort kø til toiletterne, et par stykkede spillede bold, og en familie havde sat sig ved et af bordene med deres madpakker. Karen ville også finde deres madpakker frem, når de var kommet ud af bilen.

En skøn pause

Det var dejligt at komme ud af den varme bil. Selvom de havde luftet ud, så var det nu skønt at komme uden for. Til den ene side lå landevejen, som de havde kørt på, men til den anden side lå der en skøn mark. Det var egentlig et dejligt sted, store træer og buske skærmede nemlig af mod landevejen.

Karen fandt madpakkerne frem fra bagagerummet, de lå i en køleboks. På den måde kunne de holde sig dejligt friske, og der var nu ikke noget, der var så godt, som en dejlig, hjemmesmurt mad. Hun vidste, at Benny også holdt af toast, og ingen af dem havde nogensinde været særlig vild med maden på de små caféteriaer på rastepladserne. Hun bredte et tæppe ud på græsset og satte sig ned. Det var nu skønt med en lille pause på vej mod samsø.

Related posts: