Danske shows

Tiden løber og det er bestemt ikke for tidligt at booke billetter til sommerens shows rundt i landet. Sidste år gik turen blandt andet til Cirkusrevyen hvilket var mit første besøg dér. Det bliver sikkert ikke sidste gang for det var virkelig sjovt. Lisbeth Dahl gjorde det rigtigt godt men endnu bedre var Ditte Hansen som virkelig bragede igennem. Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard var begge gode men blev trumfet af Ulf Pilgaard, der bare er genialt god. Årets Cirkusrevy skal bestemt med i overvejelserne.

Linje 3 er også tilbage med et show. Jeg troede ellers at de tre herrer var stoppet med Linje 3, men de skal åbenbart lige have en ekstra gang rundt i manegen. En enkelt gang har jeg været inde og se dem, det var bestemt underholdende og måske ligner deres shows hinanden, men man ved også hvad man får. Det synes jeg er meget fedt. De har også fået nogle gode anmeldelser, så hvorfor ikke snuppe et Linje 3 show.

Tommy Kenter har sørme også støvet den gamle komikerjakke af og har skruet et show sammen, Kentex 50 – En Mand Ser Blåt. Det er mange år siden at jeg har været inde og se Tommy Kenter og det var sjovt. Hvis han kan levere mere af det samme, altså nye vittigheder men alle hans klassiske figurer, så er jeg helt sikkert klar på dette show også.

Årets klassiker

Zirkus Nemo er den helt store tradition for mig og en kammerat. Vi har set både Zirkus Nemo og Østergaards Tivoli Varieté i rigtigt mange år. Det er lige som om at det ikke har været en rigtig sommer uden et af disse shows. Endnu engang er det et af disse shows hvor man kender en stor del af indholdet på forhånd. Dvs. vi går i Zirkus Nemo med den forventning at se Bager Jørgen, smadremanden m.fl. Det er også dejligt uhøjtideligt at være i Zirkus på denne måde. Jeg har f.eks. oplevet Søren Østergaard gå og sætte ekstra klapstole op, da vi lige pludselig var ved at løbe tør for siddepladser. Samtidig har han også gået og gjort rent på scenen. Den fik lige en omgang med en støvsuger. Sikkert noget han har fundet på de3bedste.dk der sælger støvsugere online, da den jo skal kunne holde til lidt mere end almindeligt brug.

Danske shows

Related posts: