Biograftur

I går var vi i biografen med Molosserklubben i Bio Center i Kolding, hvor vi så Jack Reacher til 21.15 forestillingen.

Vi var alle helt op at køre og filmen som nok lidt er en drengerøvsfilm med skyderier osv. Den tager udgangspunkt i en veteran som deltog i Irak-krigen. Vi har sammen givet den 4 ud af 5 stjerner. Spændingsniveaet var meget højt, men man kan da godt mærke at filmen er amerikansk med masser af skyderier og eksplosioner.

Efter filmen tog vi hjem til Emil og drak en masser øller. Det var lige sådan en fredag man trængte til efter en lang uge med mange store projekter.

Lige for tiden ser vi meget til hinanden i klubben, hvor vi også i næste weekenden skal ses til vores soveklubaften. Det plejer at være en stor succes og som røgfri bliver det spændende at smage en ‘rigtig’ bøf på en ny måde. Derudover tror jeg aldrig at whiskysovs bliver bedre. Dette kan vi da kun spå om, da begivenheden endnu ikke har fundet sted.

Imorgen får jeg dog en forsmag, da jeg skal hjem til sviger mekanikken, hvor maden absolut plejer at være til at spise.  Jeg håber I alle sammen har en god weekend med lækker mad og godt selskab.

 

Related posts: