At rejse i Danmark

.. er ofte en overset mulighed, som ikke mange slet ikke overvejer, når ferien planlægges. Vidste du at mennesker har betrådt mere af månen, end vi har af havets bund? Sådan er det også for mange danskere, når det kommer til at rejse i udlandet contra i Danmark. Desværre har rigtig mange danskere valgt udlandet er det eneste de vil overveje, når ferien planlægges.

Misforstå os ikke, vi elsker selv at rejse i udlandet og møde fremmede kulturer, men vi sætter også pris på vores udflugter i det danske. Vores udflugter i det danske tæller blandt andet mange besøg i områderne omkring Limfjorden (Dråby vig, Nykøbing, Fur etc.). Vi har altid haft en stor interesse for Limfjorden, og sejlede i vores ungedom meget deroppe. Senere hen har vi i flere år været særdeles glade for Limfjorden Rundt, hvor billederne herunder er taget fra.

SONY DSC

 

Der findes flere perler i og omkring Limfjorden, som vi har besøgt og en del som vi endnu ikke har besøgt. Herunder har vi listet nogle af de steder som vi anbefaler + enkelte som vi endnu ikke har set.

Mulighederne er ikke så få, og hvis du besøger enjoy-limfjorden vil du hurtigt finde mange flere. Hvis der er en ting som vi er gode i Danmark, så er at lave oplysninger sider omkring de forunderlige dele af landet vi har (ligesom siden enjoy-limfjorden.dk). Ønsker du at gå på jagt efter Danmarks små perler, så vil det være en god ide at stifte bekendtskab med disse. Til dette formål vil Google være en gode ide samt alle visit…siderne.

Har du erfaringer med ferier i Danmark, så læg en kommentar herunder.

Related posts: